Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό χώρο της Home Design

Η εταιρεία Home Design έκανε δυναμικά το ξεκίνημα της στο χώρο του επίπλου κουζίνας το 1990 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καθιερώθηκε ως μια από τις πλέον δυναμικότερες εταιρείες στο χώρο της τοπικής αγοράς.

Προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις οργάνωσης εσωτερικών χώρων και εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Τη δουλειά μας χαρακτηρίζει η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών, η άριστη τοποθέτηση, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα.

Η εταιρεία homedesign στοχεύει στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής του, μέσα από τη δημιουργία προϊόντων άριστη ποιότητας και design.

Εδώ και 20 χρόνια προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα, φιλική εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές και συνέπεια στην παροχή υπηρεσιών μας. Επενδύουμε πολύ στις ανθρώπινες σχέσεις και για αυτό έχουμε σαν φιλοσοφία μας την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Τα έπιπλα μας κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας από εξειδικευμένο προσωπικό και υπό τον έλεγχο μας σε κάθε στάδιο παραγωγής από την αρχή έως το τέλος της κατασκευής. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε προϊόντα όχι μόνο υψηλής αισθητικής αλλά και τέλειας εφαρμογής και ποιότητας στις ανταγωνιστικότερες τιμές τις αγοράς.

Αποκτήστε την κουζίνα που ονειρεύεστε….